vélemények

vendégeinktől

"Fantasztikus 2 napot töltöttünk el itt négyen. A birtok hatalmas, erdő veszi körül, ahol könnyedén találsz tűzifát a sütögetéshez. A csendet itt hamar meg lehet szokni. A lovak és birkák csak fokozzák a vidéki hangulatot. A külön bejáratú hálószobákban kényelmesen elférsz, ahol a tisztaság és az ízlés azonnal ráköszön az emberre. A házikó mindennel felszerelt, ám ha valami hiányozna nyugodtan jelezheted, hiszen a tulajdonos mindenre figyel, a kommunikáció gördülékeny. Erősen visszatérős hely."

"Már rengeteg, jó szálláson voltunk Magyarországon, de bizton mondhatom, hogy mind közül ez volt a leges-legjobb. A ház olyan mint a képeken, az apartman maximálisan kényelmes, csendes, egy hatalmas birtok közepén helyezkedik el, távol az emberek és a szomszédok zajától. A birtokon lovak és birkák is élnek, de abszolút nem zavaróak. A konyha remekül felszerelt, minden használható, a mosogatógép is megkönnyíti a mindennapi tevékenységet. Abszolút nem zavaró, hogy nincs se TV, se internet - itt pihenni kell - és lehet is."

"Csodálatos környezet, kisgyerekkel jobbat nem is kívánhattunk volna! Hatalmas birtok, tele felfedeznivalóval. Kényelmes szobák, nagy terasz, állatok."


"Fantasztikus élmény volt eltölteni itt egy hétvégét. Az apartman minden igényünket kielégítette és a vendéglátóink nagyon segítőkészek voltak.
Nagyokat grilleztünk és túráztunk a környéken. Aki szereti a természetet és el akar bújni a civilizáció elől, az megtalálta a tökéletes helyszínt.
Ui.: a helyi specialitásokat nem szabad kihagyni! :) "

"3 éjszakát töltöttünk el itt két 8 hónapos babával. Tartottunk tőle, hogy a két mobil kiságy hogy fog elférni, de bőven volt hely nekik. Fontos volt nekünk a tisztaság is a gyerekek miatt, de azzal is maradéktalanul meg voltunk elégedve.
Maga a ház gyönyörű, békés környezetben van, közhelyesen szólva tényleg igazi nyugalom szigete. Rendkívül jól felszerelt, szinte minden van, amire szükség lehet.
A házigazdák közvetlenek, barátságosak és segítőkészek.
Mi biztosan szeretnénk visszatérni ha már nagyobbak lesznek a fiaink." :) 

"Ha valaki igazi falusi környezetbe szeretne menni, akkor melegen ajánlom ezt a helyet. Már a birtok felfedezése is megér egy pár órát a körtefákkal, a skót felföldi marhákkal, a csipkebokrokkal és a bükkfákkal, a környéken pedig sokfelé lehet kirándulni. A konyha jól felszerelt, a szoba nem nagy, de az ágy kényelmes. 

A vendéglátók pedig nagyon szimpatikusak."